400 Bad Request!!!

19:22

Assamualaikum, haii gaiiss

what 400bad request?
entah aku nak post gambar tak boleh
nak follow orang tak boleh
kenapalah wujudnya 400 bad request.
nak kata link lembab, memang tak boleh disangkalkan
tapi dulu link lembab boleh je nak post, follow
adakah 400 bad request ni kekal?
nak update gambaar pun guna copy image, tu pun kat google
ingatkan kat microsoft word tu boleh copy
last last hampeh impian aku

macam mana nak buat ni gaiss
nanti ada orang kata pulak tak followback diorang 
herm

dear yang follow saya, tapi tak di follow back
sorry ye
kalau dah ok balik, nanti kita followback k

Wassalam, bye

You Might Also Like

6 comments

  1. Sis pun pernah mengalali benda yang sama. Okey first tekan CTRL+H then clear browsing data.

    ReplyDelete
  2. mungkin boleh cuba untuk ikut cra ini..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/tutorial-cara-mengatasi-eror-400-bad.html

    semoga membantu..

    ReplyDelete
  3. settings > show advance settings > bahagian privacy, content settings > dkt bahagian cookies, klik all cookies and site data > remove all
    moga membantu :D

    ReplyDelete
  4. pernah juga jadi sebelum ni, tapi dah lupa macam mana recover balik.. eheh,

    ReplyDelete

Thanks you for reading and comment