61 ABOUT ME

11:00

Assamualaikum, haii

Ni orang kat wechat tu pi mention ku suruh selesai game ni. Here !!!. Saja-ii nak share kat blog kehkehkhe



1. Real name :Nrhziqahaliah bt Mohamed
2. Fav colour : Red
3. Birthday : 4 April 1999
4. Fav movie, The Choonicals Of Narnia, uissh Edward !!!
5. Idol : Nabi Muhammad SAW
6. Boyriend : Nope
7. Best memory : Sambut birthday, bestnyaaa
8. Bad Memory : 3 kali jatuh tangga, kau ghase??
9. Someone u miss: kawan lama, sampai sekarang mukanya tak kunjung tiba
10. Someone u love : Siapa yang sayang akuu
11. Someone u hate : siapa yang kutuk belakang
12. Status : Pelajar, anak mak abah
13. Fav gadget : hp, lappy, psp
14. Fav game : Pou, Coc, helicopter
15. Fav book : buku agama, novel, jurnal
16. Fav food : Masakan mak
17. Fav drink : Jus, dan minuman yang ada float, uishh bestnyaa
18. Do you still love u ex?: nak sayang apa kalau takde ex
19. Last ex : nope, couple tu HARAM!!!!
20. First ex : nope, dah cakap couple tu HARAM !!!!
21. First crush: masa form1, tak perlu tahu siapa
22. Last crush : Shahrul Amin, pelajar af yang kiut miut. kahkah
23. School : SMKMersing, aka Siapu Worriors
24. Class : 4 Amanah
25. Pizza or MCD : Piza, nyumnyum
26. Pepsi or cola : Pepsi kat kepsi
27. Cat or rabbit : cat, sebab selalu bagi dia makan
28. Mathematics or english : ofkos, i love Math so much muehehe
29. Fav number : 04
30. Skirt or jeans : Jeans, janji tak ketat sudah
31. Do u love your family : ofkoss
32. Phone number : 999, ce call confirm ai angkat punyaa
33. Crush: kan dah kata, Shahrul Aminnn
34. Last call : orang Hong Islamic Bank, bukan urusan aku pun, tukang jawab je
35. Last kiss : Mak saiyanggg
36. Last cry : Nak pergi hangout dengan kawan tapi abah tak bagi. sedih kan :(((
37. Last text : Syfqh, tanya "ape tu Cik Haziqah"
38. Eat or drink : Both.Tanpa dia macam mana nak hidup
39. Fav cartoon : Despicaple Me. "tupedo"
40. Do u like someone : Ofkos laahh
41. Tshirts or dress : Both. Ikut kesesuian
42. Football or netball : Football, macam lelaki kan. Hahahaha
43. London or Paris : Both, tapi sebelum perfi sini, nak pergi Makkah dulu
44. Friend or family : Bothh
45. Fav song : Hanya Kamu by my crush, Shahrul Amin. muehhe
46. Hair colour : Hitam, tak payah nak dye rambut sangat HARAM.
47. Shawl or bawal : Both dan ikut mood
48. Do u trust your bestriend : Susah nak percaya, masa sch rendah bolehlah
49. Are u ready for PT3 or SPM: SPM? not ready bruhh
50. Eyes colour :Black
51. Hobby : Surf internet, badminton, read book
52. Laptop or phoe: bothhh
53. Age : 16y/o
54. Bestriend: Tini, Nasuha, PUPLE GIRLS, ZAFIS GENG, POU
55. Nickname : Ziqahh
56. Height : 14*
57. Note for haters : Tq for judge me k. I am so proud with u
58 : Ambitions : Teachers, Lecturer,Accoutant
59. Last hug : Entah bila, dengan siapa. Tak ingat
60. First boy bestfriend : Tak ingat la siapa
61. First girl bestfrind: Nasuha



# if ada lagi korang nak tahu, komen je bawah ni. Inshaallah akan di reply . heheh


Wassalam, bye


You Might Also Like

7 comments

Thanks you for reading and comment