Hi-Tea PSS

21:10


Assamualaikum, hi gaiss

Pada hari jumaat / 6.11.15 , adanya Hi-Tea untuk PSS, PRS. Hishh sebuk aje PRS ni. Tempatnya diadakan di Hotel Timotel. Perghh hotel terpopular kat Mersing. Heheheehe

Ni makannya.
Nasi goreng, mee goreng, cocktail, popia, jemput-ii, cupcake, air?entah minumnya, tak tahu pulak apa namanya hehehe

Pada pendapat akulah, makanan ni tak sesuai untuk dijamu bila ada majlis macam ni. Huhuhu. Pendapat je ye.. 
Ada yang puas hati, ada yang tak. Yang tak tu faham-ii jelah




Gaiss. Saiya yang mana?? hehehe. Dalam ni ada sorang form1, 3 form3 dan selebihnya form 4. Hehehehe. Ni gegirl hot kat sekolah. Ceh perasan yang amat. Ape hal ada sorang sis kat situ tak buat piece??. aigoooo. Ada gaya arab tak sensorang???? Arab la sangat muehehe


Ma geng-star.ZAFIS. Marfinie Marfonoo takda. Tak lengkap tanpa dia. Dah la geng gosip hehehe
Comel 3 sis yang belakang tu.Jeles aii


Yeah. Ni adalah sijil PSS untuk tahun ni. 3 kau. Hahahaha. Siap ada bereben lagi. Thanks Syafiqah, buat kan sijil ni. Tahniah jugak dapat jadi pengawas terbaik. Pergh untung bestwiendd aku nihh.

 Sebagai rumusannya tak tahulah best ke tidak. Rasanya best kot. Sebab boleh berkumpul dengan akak-ii, adik-ii. Bukan selalu kan cikgu buat majlis macam nii. Harap tahun depan adalah ye. 


Wassalam, bye



You Might Also Like

5 comments

  1. Wahh bestnya. Akak dulu buat kat sekolah je

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun ada yg cadangkan. kalau tkde, mmg takkan buat la :))

      Delete
  2. ada jugak masa sekolah dulu pernah jadi PSS, tapi tak pernah pegi jamuan kalau kat hotel.. entah, tak berminat dengan hotel maybe.. kah!

    ReplyDelete

Thanks you for reading and comment