Sepuluh Soalan Tagging by Leya, Alia Syuhada

09:09

Assamualaikum, hii gaiss

Pagi ni bukak belog pada asalnya nak ngedit ngedit belog. Then sebelum tu pergilah interface belog, manatahu ada orang tinggalkan pesan kan. Pasti ada tengok 2 orang gegirl tinggalkan link kat pesanan tu. Dia suruh jawab 10 soalan yg dia beri lah kan. So, kita orang kena tag, 20 lah ye jadinya. Nama yang tag dengan di tag pun sama walaupun ejaan lain. Btw, thanks Kak LeyaAlia sebab tag.



Ini daripada Kak Leya

1. Cerita serba sedikit tentang diri kamu
    ~~ Nama penuh Nur Haziqah Aliah. Seorang petite yang berumur 16 tahun. Hobi suka gelak bila orang buat lawak. Seorang rajin memasak kek coklat. Hehehehe

2. Apa pendapat kamu tentang blog saya? Jujur ye, baik buruk saya terima.
   ~~ Pendapat sayalah, blog akak memang baguslah, dengan entrynya yg berguna. Interface?? Lawaa siott.Hahah

3. Blog siapa yang sering kamu kunjungi?. Nyatakan sebab.
   ~~ Namee Roslan, sebab belognya share pasal kisah cinta yg benar cehhh. Selain itu, banyak resepi yg dia share, yang boleh saya membuatnya

4. Warna kegemaran. Nyatakan sebab
   ~~ Warna merah. Sebab warna tu lambang keperempuan-an kot.

5. Bila bosan buat apa?
   ~~ Tengok movie, novel, tidur, main masak-ii (ni masa kecil k)

6. Perkara yang membuatkan kamu bangga dengan diri sendiri buat masa ini?
   ~~ Ada family, friends yang masih sayang n suppor diri ku inii

7. Apa matlamat dalam dunia blog?
   ~~ Share pasal life kott.

8. pada tahun bila kamu bergelar seorang blogger
   ~~ 2011, 4 years

9.  PC atau smartphone
   ~~ Both. 2-2 penting

10. Fav song. Nyatakan 3
   ~~ Drag me down - 1D
   ~~ Catch me if you can - GG
   ~~ Supergirl - DeFam


Ini daripada Alia pulak

1. Favourite book ? 
  ~~ Novel cinta, fixi, buku agama, komik,

2.First kena rotan ? 
  ~~ Darjah 1. Heheh

3.Pernah tak pergi luar negara? 
  ~~ Tak pernah!! Dalam negara pun belum semua negeri kita terjah

4. Selalu tak tak siap homework ? kenapa? hehe
  ~~ Sometimes. Sebab tak tahu jawapan nak buat, malas

5. Kalau kawan awak marah awak, awak buat apa?
  ~~ Marah balik. Kalau salah, em diam jela kan.

6. The best gift that u ever give to ur parents?
  ~~ Result ok dalam exam. 

7.Pernah gaduh ngan bestie? kenapa?
  ~~ Pernah. Dia cari pasal dulu hahaha

8. Suka makan ulam?
  ~~ Sometimes. Bila sakit n masa takde makanan nak di makan

9. favourite quotes.
  ~~ "Do not couple before married"

10. Pernah nangis sebab kena marah cikgu tak? :B
  ~~ Tak rasanya. Macam takde perasaan laah. Kalau parent? em marah sikit pun menangis

Nahhh. 20 soalan yang sudah dijawab dengan seikhlas hatii. Tag ? em takde laa. Tak tahu nak tag siapa kann. Soalan pun takde. Sorry yee

Wassalam, byee

You Might Also Like

2 comments

Thanks you for reading and comment