11 Questions From Sis Rrai

21:08

Assamualaikum, hi gaiss

Malam ni bosan, so bw lah ye. Then, bukak belog sis Sis Rrai and dia ada bagi soalan untuk dijawab. Hm, sebab lama tak tulis entry pasal Q & A kan? 

Q :

A :

1. wow!! sebab belog sis memang lawaaa
2. Kak Namee Roslan. Sebab dia ....... sabar melayan kerenah anaknya (huhh??, pelik je jawapan)
3. Kak CT Nurhalizaaa
4. Purple. Idk why i choose purple. Sebab masa 
5. Travel with people who i love. Heavennyaaaa
6. Lipas. Sebab begitu annoying
7. Yes, sebab peluang kedua kbanyakknya betul. 
8. Maybe not. Tapi, ada jugak. Pergi escape perangai ziqah dari kawan . Sampai dia kata "memang gitu ke perangai dia" n my friend said "aku dah kenal dia masa f3, so aku masak sangat" . Kita ni bukan main ikhlas kawan dgn dia. Last-ii macam ni dia balas. K
9. Movie? of course korean movie entitled "Youre Beautiful" . Sebab ada Jung Yong Hwa yang muka comel. Kalaulah dapat jadi bf nya. Kahkahkah
10. Tak pernah terfikir dibenakku bunga apakah yang ku minat. Bunga ros maybe
11. Both. Teh pada waktu pagi. Kopi pada waktu malam. Tengahari petang? i just drink mineral water. Tapi yang sejuk laa. Hehe

K. Sudah ku jawabb

Wassalam, bye

You Might Also Like

2 comments

  1. wahhhhh. thanks yunk sbb sudi jawab soalan sy! sy pun suka kak namee jugak! sebab dia plolessss sangat hehehehe

    ReplyDelete

Thanks you for reading and comment