5 Questions by Beeha Azman

00:23

Assamualaikum, hii gaiiss

Tadi tengok kat chatbox, sis Beeha Azman, ada tinggalkan link untuk ziqah jawab dia punya soalan. K. jadi aktress hot sekejap hehehe


Q : 

A : 

1. Nama penuh; Nur Haziqah Aliah bt Mohamed. *panjang kann
Nama manja; Adik / AJAA (ada maksud, tapi rahsia ye)  *family je boleh panggil, orang lain? takkan layan

2.
 Dapat berita buruk
Result teruk
Berpisah dengan kawan. 


3.
#2011 #PSS #darjah6

Gambar masa darjah 6. Sory la muka nerd gila. Namanya Nurin Sakinah Najihah. Alaa budak yang tutup mata tuu. Padahal duduk satu daerah, tapi tak pernah jumpa pun sampai sekarang. Sebab sekolah menengah lain-ii. Sumber gambar : fb cikgu . Sumber gambar sendiri terdelete pulak

#2012 #DarjahKhas #form1

Selain orang di atas tu, orang kat dalam ni pun rindu. Pernah jumpa sekali je. Then, takde dah. Namanya Anisa. Makin tinggi ye n lawa sekarang. Yang kanan tu,rindu time cuti je. Naik sekolah dah tak. Namanya  Aina. Lawa gilaa kot budaknya. Yang tengah? Orang yang tulis belog nii haa. Nerd bukan??


4.
 Melayu : DeFam ~ Supergirl
Inggeris : 1D ~ DragMe Down
Nasyid : Permata yang dicari
Korea : GG ~ CatchMeIfYouCan
#genre lagu rockers kauu

5. 10 Bintang kita bagi!!! Btw, sama la theme blog. Ungu gituu

K. Sudah ziqah jawab. Thanks kak sebab tag

Wassalam, bye

You Might Also Like

3 comments

  1. Thanks sudi jawab.. :) comel laa korang waktu kecik2. Hehee..

    ReplyDelete
  2. ala comelnya muka innocent memasing

    ReplyDelete
  3. you've been tagged :)

    http://messarah.blogspot.my/2015/12/9-questions-for-list-of-bloggerss.html

    ReplyDelete

Thanks you for reading and comment