9 Soalan Dari Sara Lalala

23:19

Assamualaikum, hii gaiss

Dah lama tak nampak kan ziqah tak post kan. Huhuhu. Ada je cuma malas nak update. K, Sarah Lalala ada tag ziqah untuk jawab soalannya. So, here we go!!


1. Nama panggilan dalam blog.
Ziqah, Lyya
2.Currently studying or working? Kat mana?
Study lagii. SMK Mersing, Johor. Meh la datang sinii
3. Paling minat dalam bidang apa?
Akaun/Math. Huu i love it
4. Suka baca buku/novel genre apa?
Ofkos la romantik. Triller pun best jugak
5. Paling selalu bukak blog pukul berapa dan hari apa?
Tak tentu. Kalau siang dalam pukul 1. Kalau malam biasanya dalam pukul 9 atau 10. Hari? Everyday on. Kalau sekolah cuma hari khamis, jumaat, sabtu je 
6. Describe yourself personalities.
Seorang yang pendiam dengan orang tak tak berapa rapat dengannya. Tapi bila ramai, mulut dia sentiasa pot pet pot pet tanpa henti.
7. Dah berapa lama/tahun berblogging?
4 tahun sebenarnya. Tapi lepas setahun berblog ziqah decide bersara. Then since ogos tahun ni aktif balik
8. Describe blog 'sarahlalala' dengan ownernya sekali. [sokayy, i want a sincerly from yur heart :)]
Sebenarnya tak tahu nak desc apa hehe. Btw, tuan punya blog memang sporting laa. See, banyak kan dia tag soalan nii
9. Umur tahun 2015?
16 tahun. Sama dgn awak. Hehe


Ok. Sudah jawab semua jawapan yang diberi. Harap puas hati lah ye hehe. 

Wassalam, bye

You Might Also Like

2 comments

Thanks you for reading and comment