1 of 366 Hye #2016

10:32


Assamualaikum, haii !!

Semalam 2015. Harini 2016.

Whats up 2016???
Azam 2016???
SPM???

2016. Ziqah harap tahun baru ni adalah yang terbaik la. Ditambah lagi, tahun busy. Maklumlah SPM semakin menghampiri diri ini. Lupakan itu. So sekarang ziqah nak share sikit pasal azam tahun ni. Azam? tahun lepas punya pun masih terbengkalai lagi. Takpe.. tahun baru,cuba lagii.

  • Rajin study
  • Simpan duit
  • Tak tangguh kerja
  • Rajin kemas rumah
  • Rajin masak aka cari resepi baru
  • Breakup dengan handphone, tv, lappy bila exam!
  • Lulus AddMath

Nampak senang. Tapi susah nak tunaikan. Inshaallah, i will. Tahun ni ziqah kurang aktif dalam menulis blog. Kalau ada pun just join segmen, giveaway je. Tapi ziqah masih aktif lagi berblogwalking, komen korang punya post sebab online guna hp je. Nak menulis, kecik sangat pulak kan. Selesa guna keyboard. Jumpa lagi entry pada waktu akan datang. 

Wassalam,bye



You Might Also Like

1 comments

  1. selamat menempuh alam SPM! moga segala impian 2016 zyqah tertunai! Amin...

    ReplyDelete

Thanks you for reading and comment