Resepi : Biskut Roti

13:47

Assalamualaikum, haiii

Dah lama tak share pasal resepi kan. Sebab dah lama tak buat biskut, kek, kuih. hihiii. Ada masa je boleh buat laa. Btw, pernah makan tak biskut roti??  Dulu selalu ayah ziqah belikan. And now, tak payah nak beli, buat je. Jimat duit. Bahan pun senang

Bahan-bahan :

Roti
Marjerin
Gula
* boleh jugak ubah perisa  citarasa korang. hehe

Cara-cara
1. Sapukan marjerin dan gula di atas roti.
2. Potong roti itu kepada 4. Taknak pun takpe
3. Masukkan roti di dalam oven dalam suhu 170'c dalam masa 15 minit
4. Siap !!

Senang bukan? cuba jangan tak cuba ok!!


Wassalam, bye

You Might Also Like

4 comments

  1. roti kok kan..sedap cecah air teh panas

    ReplyDelete
  2. lahai...senang sangat, selama ni tau makan je..haha

    ReplyDelete

Thanks you for reading and comment