Hey Birthday Girl Turns 17

14:50

Assalamualaikum, haii loveliess



"Pada jam 12.24 pm lahirlah seorang wanita yang bernama Nur Haziqah Aliah bertarikh 4 April 1999"


muka matang with speck
bila masa tah jadi rabun.

Alhamdulillah

Today is the DAYYYY

Im Turning 17!!!!!

Terima kasih Ya Allah kerana aku masih bernyawa selama 17 tahun di bumi ini.

Tak sangka dah tua rupanya aku. Hehehe. 

Semoga diri ini semakin matang, walaupun fizikal badan tak berapa matang. Hehehhe...

Tapii.. tahun nii tak best birthdaynya kerana time exam. Its okey Nevermind laaa

Agak-ii ada tak nak prank birthday??

Eh ada satu geng birthday tak birthday sama???

Hehehe
Harap ada kek la untuk tahun niii, bukan sahaja kek, tetapi HADIAHHH!!!!. Cehhh tak nak berharap laaa....


muka bebudak without speck

time berlakon haritu. Kami tak sama group ok. Budak tu group agresif. Budak lagi seorang group ayu. Ayuu apanya jadi mak nenek yang suara sedap. Jangan macam-ii putera raja sampai matii tau bila dengar suara mak nenek niii. hehehehwww



Wassalam, bye



You Might Also Like

4 comments

  1. Wah, happy birthday akak walaupun tak kenal hehe. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :))
    http://nnakhairudin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam... nice entry bila klik sini... happy birthday gugurllll...hihii...^_^

    sambil2 tu jom jenguk & join contest dari yaya ni..

    Contest : 'Jemputan ke Majlis Pertunangan Yaya dan Anis'

    http://www.yayacendana.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    tq ^_^

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday! Sanah helwah :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday may Allah bless you always :D

    ReplyDelete

Thanks you for reading and comment