Wordless #2 : Imbang Ke Tidak?

23:03



Siapa student akaun?!! yeahhh kita geng

Ni kalau exam Isnin nanti, kalau imbang, memang satu hari tu aku senyum memanjang. kalau boleh, menjerit kesukaan dalam dewan. Bukan selalu nak imbang nii. Dalam kelas, imbang. Dalam exam, ? huru hara.

Betul tak student akaun?

You Might Also Like

4 comments

  1. Yes yes yes ! Imbang time dalam kelas takde la rasa happy sangat tapi kalau imbang time exam , dia punya tahap bahagia tu infinite terus !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan. sbb benda kte nak tu trcapai. walau imbang

      Delete
  2. i can feel u dik, mmg stress je kalau x imbang...good luck utk exam

    ReplyDelete

Thanks you for reading and comment