366 of 366

22:57

😊😊😊😊😊😊
Assalamualaikum, hi gais

Lagi beberapa jam sahaja lagi tahun 2016 akan menutup tirai. Sekejap je masa berlalu. Esok dah 18 tahun (sorry i masih 17). Rasanyalah tahun ni banyak kenangan yang dilakar dengan rakan-rakan. Sebab tahun ni merupakan tahun akhir sebagai pelajar. Inshaallah, bulan 5 atau 6 tahun 2017 mungkin jadi pelajar semula.

Banyak perkara berlaku pada tahun 2016. Salah satunya 'jadi gadis berspec mata'. Seksa gila seminggu lebih sakit mata dengan migrain.


Azam 2017 ?

Sempurnakan 2016 punya yang terbelangkalai pada tahun-tahun sebelumnya. (mudah terhibur ayat ni)

Bila tengok list Azam 2016 dekat blog rasa macam nak gelak jee. "Azam Hanya Tinggal Azam". Tapi ada juga yang sudah terlaksana. Alhamdulillah

Ni list azam tahun 2017.


👉 Dapat job (statement agak pelik)
👉 Sambung belajar (form 6 atau matrik atau ipg)
👉 Simpan duit (tiap tahun ni jelah azam)
👉 Rajin (nak banggakan family)
👉 Nak tukar 'baby' baru (handphone)
👉 Belajar memasak/ buat kuih (semasa jadi menganggur)
👉 Jaga muka (jangan kecam)






2016BestNine


👉 Pantai Air Papan, Mersing ; Aina, me, Aisyah
👉 Dinding SMKM ; 'pandang awek'
👉 Pantai Air Papan,Mersing ; 'pichyo'
👉 Dinding rumah ; uish kening mengancam
👉 Ho Chinh Menh ; akak punya gambar
👉 Dinding SMKM ; Aisyah, me, Ilya Put...
👉 Jalan Raya UiTM, Puncak Alam ; pukul 7 pagi. orang first yang datang time nak daftar akak dekat U
👉Ho Chinh Menh ; akak punya gambar kita rembat la
👉 Taman perumahan ; tahun 2014 punya gambar



Harap 2017 lebih banyak la kenangan. Dannn................ tahun yang berjaya bagi aku.


Terima kasih pada yang telah datang dan pergi dalam hidup aku.


Wassalam, bye

You Might Also Like

0 comments

Thanks you for reading and comment