Wordless #4 : Nama Dan Maksud ?

12:58

Assalamualaikum, hi gaiss



Betul ke nama seseorang membawa seribu makna yang mendalam? Betul ke nama seseorang itu membawa maksud personaliti seseorang itu? 


Here We Go !


Namaku N,Haziqahhhaliaahhhhh!!


# Beautiful ? idk tak pasti. Nanti perasan pula.
# Good attitude, smart, clever ? sometimes je kot. Kalau malas, memang malas. ehehe
#Easy for in love ? Tak tak tak. Cehh 😓
# Ex ? not yet . Fakta mengarut !!
#Good Mathematics? Bolehlah. ehehe


#Fun Girl ? Yesss. Suka sangat buat lawak even HAMBAR sebenarnya.
#Become herself ? yesss. Tak payah nak fake sangat kan
#Like a depressed friend ? Sometimes jeeeee



#No 6 agak lari sikit faktanya. 'High' . Memang maksudnya tinggi Aliah tu. Tapi aku ni 'pendek' je. Kalau tinggi budi bahasa tu memang yer kot. ehehe. i gurau je


#attitude makes her such a keeper !!! yeahhhh


#always knows how to make someone smile ? hehe. ni memang kerjaku membuatkan orang happy. 
#apsal dari tadi 'beautiful' 'cute' girl laaa .. 


Time whatsapp dengan kawan, ziqah send la dengan dia tentang nama dan maksud tersiratnya. bukan send semua pun dengan dia. Just gambar (1) dengan (last) tu je. Banyak sangat nanti menyemak pulak. Ziqah pun ada juga cari namanya. Kang merajuk pulak nanti.

So, some review from her . . .. . . . 









Dia tahu semuanyaaaaaaaaaaa. . .. . . Nasib tak mention bab bab "cute" girl. Legaaaa sikit


Sumber oleh urbandictionary.com


Wassalam, bye !!

You Might Also Like

1 comments

Thanks you for reading and comment