Terminat Tanpa Sengaja

17:31


Assalamualaikum, hii


Bila dah tengok Kdrama ni. Ada jela minat watak heronya. Ini bukan first time minat aktor korea. Entahlah kali ke berapa. Dulu minat Choi Min Ho lah, Kim Hyung Joong lah. Dah beberapa bulan kemudian dah tak minat pulaa.

Siapakah aktor korea yang aku minati buat masa sekarang ??

Tadaaaaaa

LEE JONG SUK .

HAHAHAHAHAHHA


Terminat time layan drama 'W'. Padahal itu drama bulan Ogos, September lepas(lapuk). Sebab aku layang drama ni masa akhir November, awal Disember. Sis ni lah dia ambil drama ni dekat roomatenya. Sebelum ni memang tak pernah layan. 

Jarak umur aku dengan si handsome nii 10 tahun je. Bolehlah dia masuk meminang aku secepat mungkin(berangan saja).

"Kak handsome kakkk!!!!!!!!!!"
"Em, takdanya lah"



Antara anugerahnyaa


Bila dah minat lever YUEQHBFRFEU. Sampai BIO dekat twitter pun tulis nama LEE JONG SUK. HAHAHAAH. Btw, kalau ada masa follow, tegur-tegurlah. Hehehe (terpromote pula)



Wassalam, bye !

You Might Also Like

6 comments

  1. dulu memang peminat si jongsuk, geng f4 tu mmg fav lah. skrang dah kurengg. hahaha. tengah mood low sikit bab bab kdrama ni. kalau bab kpop laju sikit. hahaha. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha bab kpop ni dh tak berapa sgt .. ehehe

      Delete
  2. my fav hero bertukar setiap kali tengok drama/movie baru hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya samalah. ni pun minat sekejap je. ehehe

      Delete
  3. Dan tgk Scarlet heart?? Kot la terjatuh cinta kat hero lain lak.. hehehe.. Moonlight lovers punya hero pun handsome.. mahal owh senyuman dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emm blm layan lg. Biasalah org korea punya senyuman . Cair gtuw

      Delete

Thanks you for reading and comment