Meet And Great!

22:39

Assalamualaikum, hi


Hari ini bekas cikgu sekolah meraikan 'kami' yang mendapat A dalam matapelajaran Sejarah SPM 2016. Alhamdulillah, berjalan dengan lancar dan jayanya. Hehehe. Bagi aku, ini merupakan kali kedua cikgu sejarah meraikan selepas PT3 tahun 2014. 

Mula-mula, terbaca update cikgu dekat facebook berkaitan dengan 'ingin' meraikan majlis ini dekat KFC. Dalam hati malas je nak pergi. Lagipun, fikir juga siapa nak hantar nanti. Then, selepas beberapa hari kawan whatsapps. "Pergilahh, ziqah!" "Pergilah". Akhirnya, setuju juga nak pergi. Eh, siapa nak hantar? Haaaa...... kebetulan pula kakak cuti mid-sem. Bagusssssss

Paling menyampah bila orang whatsapps..........
"dah sampai"

Tapi batang hidungnya tak kunjung tiba. Yesss, itu lah dirasakan oleh aku. Tunggu kawan depan KFC.... nasib sekejap je. Bila tanya balik........

"kata dah sampai, asal aku sampai dulu" - Ecah
"aku tanya kau dah sampai ke belum" - Me
*dalam hati lupa nak letak (?) ke?

Muka first nampak bila masuk KFC ialah... kawan sekelas. Azza dan Farah. Dari 15 orang dapat A budak kelas Amanah. Hanya 4 orang je nampak muka. Hahahhahahahaah. Lambat tunggu makanan sampai, jadi.... banyak la kami gossip kan. Perempuan.... biasalah.... gossip 

Bila dah sampai makanan ...... apalagi makan la

Tak sah kalau tak jumpa kalau tak selfie.... hehe......

Kredit : gambar di fb cikgu.... 
Banyak lagi gambar dekat handphone, cuma malas nak forward dekat lappy. Kalau ada masa kita upload dekat IG// @nrhziiqh_ . Terpromote pula..

Sebahagian yang hadir
Bestari vs Amanah vs Cemerlang vs Dedikasi vs Murni

Dengan bekas cikgu sejarah.
A for AMANAH!!!!
Sejak form 2 sehingga form 5 cikgu ini yang ajar sejarah. Sudahlah cantik sporting pula tu. Heheh

Btw, tak sangka juga SPM sejarah dapat A, padahal soalan.. bukan main susah. Soalan fakta, kita pergi jawab KBAT. Biasalah, rezeki



Sticky notes :  ESOKKKKKK SEKOLAHHHHHH!!!!!  FORM 6!!!!!! GENERASI KE-7 DALAM KELUARGA CUCU TOK AMIN !!!!!!!!!


Wassalam, bye!




You Might Also Like

0 comments

Thanks you for reading and comment