(WS): Seramshit. Kisah Betul Ke?

17:15

Assalamualaikum, hi


Aku ada buat cerita bergenre seram di wattpad. Aku pun tak tahu macam mana boleh tersesat dalam penulisan dalam genre seram ni. Genre lain pun aku minat mengarang, tapi jenis aku tak suka menaip panjang-panjang.. Sebagai contoh, buat cerita acah acah romantik (padahal tak ada sweet mana pun) tapi unpublish. Malas nak menaip, walaupun imaginasi dah tahap maksimum.

Sebenarnya, cerita seram yang aku karang ni memang KISAH BENAR. Ulang balik, BENAR. Cuma aku ubah dari segi nama watak je. Tapi yang lain benar belaka. Baru karang sampai bab 12. Bab 13 masih dalam draf sebab tidak siap sepenuhnya. Apapun, selamat membaca. Baca pada waktu malam, baru ada feel seramnya. 

Oh ya, bolehlah follow wattpad aku . Bolehla tahu aku jenis suka baca buku apa. kihkih

Tekan link di bawah untuk membacanya :


You Might Also Like

4 comments

Thanks you for reading and comment